Rommelmarkt Ameide-Tienhoven 2016

ROMMELMARKT AMEIDE – 7 mei 2016

310520142663-2

DE MARKT

Op DV zaterdag 7 mei zullen, naar verwachting, ook dit jaar weer duizenden bezoekers uit de hele streek naar Ameide trekken voor de jaarlijkse rommelmarkt van de N.H. Kerk Ameide-Tienhoven. De rommelmarkt, waarvan de opbrengst voor de kerk is, start om precies 9.00 uur. De markt staat bekend om de grote diversiteit en prima sortering. In en rond het restaurant is gezelligheid en allerlei lekkers te vinden, zoals oliebollen, haring, hamburgers, koffie en limonade.
De verkoop bij opbod begint om 10.00 uur.

Voor de jeugd zijn er de grabbelton en het treintje.

Zie ook de huis-aan huis folder met informatie over de markt.

Liever alleen een plattegrond ?  Klik dan hier.

De trekking van de grote loterij is om 13.30 uur.

Om 14.00 uur is de sluiting van de rommelmarkt.

Speciaal voor de bezoekers van de ‘overkant’ (van de Lek) vaart het pontje vanaf 08.30 u.

Grabbelen voor de kids.

Snuffelen tussen de meubels in de boerderij.

INZAMELING

We zullen weer bij u langs komen (In Ameide en Tienhoven) om spullen op te halen die u wilt afstaan voor de rommelmarkt. We doen dat op D.V zaterdag 16 april vanaf 9 uur. Er wordt bij u aangebeld. Zet bij voorkeur niets aan de straat maar zet u de spullen vast gereed. Als u er niet bent laten we een foldertje achter met een telefoonnummer dat u kunt bellen. We komen dan alsnog om uw “rommel” op te halen. Hebt u niets mee te geven? Geen nood, een gift mag altijd!
Let op: We zijn blij met alle spullen maar wat echt stuk of onbruikbaar is laten we staan. Geen grof vuil a.u.b.!
Daarnaast kun u het hele jaar iedere vrijdagochtend tussen 9:00 en 12:00 uw spullen afgeven bij de boerderij van de familie Spek aan de Hogewaard. Ook uw oud papier kunt u hier dan inleveren.

U kunt ook een van onderstaande medewerkers bellen zodat we uw spullen bij u komen ophalen

• Koos Verheij tel. (0183) 601297
  • Jan Veen tel. (0183) 601757
  • Karel Viezee tel. (0183) 602314

Commissie

De rommelmarktcommissie die de markt voorbereidt bestaat uit 25 enthousiaste leden die allen lid zijn van de Hervormde Gemeente Ameide – Tienhoven. Op de marktdag zelf komen hier nog eens ruim 100 actievelingen bij van alle leeftijden.

De rommelmarkt wordt al meer dan 25 jaar georganiseerd en de opbrengst is steeds bestemd voor de accommodatie voor het Gemeente-opbouw-werk van de Hervormde Gemeente van Ameide en Tienhoven

Het is niet mogelijk om kramen te huren op deze markt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op per email: oudsten@wxs.nl