Radio A10

Radio A10: We willen als gemeente graag in contact blijven met elkaar. Daarom zal vanaf volgende week Radio A10 te beluisteren zijn op dinsdagavond en donderdagavond van 19.00-20.00 uur. Vanuit ’t Jot zal er op dinsdagavond een interactieve uitzending verzorgd worden, waarin u vragen kunt stellen, kunt mailen over allerlei zaken die het kerkelijk leven in deze tijd van het coronavirus betreffen. Dit kunnen vragen zijn over de collectedoelen, contactpersonen, kerk en organisatie, etc. We gaan tijdens deze uitzendingen niet in op pastorale vragen. Op donderdagavond zal er een meer ontspannen invulling aan de uitzending gegeven worden. Er zal dan meer ruimte zijn voor muziek en zang, voor een spel of een quiz. We willen ook gemeenteleden uitnodigen om over een bepaald onderwerp iets met ons te delen. Op deze manier hopen we dat de onderlinge verbondenheid zich zal voortzetten nu we te maken hebben met ingrijpende beperkingen ten aanzien van het persoonlijk contact met elkaar.  U kunt reageren op radioa10@pkn-ameide-tienhoven.nl. We zien uit naar bemoedigende en gezegende uitzendingen.