Geen rommelmarkt dit jaar

Begin april hebben we al doorgegeven dat de rommelmarkt in mei niet kon doorgaan. We hadden toen nog de hoop dat verplaatsing naar september mogelijk zou zijn.

We zijn inmiddels echter weer een paar persconferenties verder en september lijkt ook niet meer haalbaar. Onze rommelmarkt is een groot evenement en 1,5 m afstand houden is onmogelijk. Daarnaast willen we ook de medewerkers niet onnodig blootstellen aan het gevaar van mogelijke besmetting.

Daarom hebben we besloten om de rommelmarkt dit jaar geheel te schrappen.

De verkoop op vrijdagmorgen gaat vanaf vrijdag 15 mei wel weer van start in een aangepaste vorm. Dat betekent dus een beperkt aantal bezoekers tegelijk in de schuur conform de RIVM richtlijnen voor de winkels. Kom zoveel mogelijk zonder kinderen.

De regels voor het ophalen blijven gelijk aan de afgelopen weken. Als u spullen wilt inleveren kunt u, als het hek links van de boerderij van de fam. Spek open is, zelf spullen in het schuurtje links van de ingang van de rommelmarktschuur neerzetten.  (Liever niet op vrijdagmorgen omdat het anders weer te druk wordt bij Spek.). In speciale gevallen zoals na een overlijden of bij een verhuizing kunt u bellen met Bert den Braven (06 22 95 43 94) of Jan den Oudsten (06 46 22 62 72) om een afspraak te maken om in te leveren / op te halen. We halen dus niet meer standaard op vrijdagmorgen op zoals voorheen want dan is afstand houden lastig en wordt het te druk bij de schuur.

Omdat het oud papier niets meer opbrengt zijn we daar vorig jaar al mee gestopt. Er zijn gelukkig wel veel oude metalen ingeleverd in de afgelopen maanden en dat brengt nog wel leuk geld op.

Daarom nogmaals de oproep: Als u oude metalen heeft kunt u ze ook in de schuur bij Spek brengen of ons bellen bij grotere partijen zodat we ze komen ophalen.