Update rommelmarkt

We hebben besloten dat de rommelmarkt dit jaar ook niet in september zal plaatsvinden.

Onze rommelmarkt is te groot om die te kunnen organiseren met toegangscontroles en/of 1,5 m afstand. Met de kennis van nu verwachten we niet dat alle corona beperkingen in september vervallen zijn. Dus jullie kunnen de datum 18 september weer weghalen uit de agenda. De volgende rommelmarkt is nu gepland op DV 28 mei volgend jaar (weer op de zaterdag na Hemelvaart)

We gaan wel door met de verkoop op vrijdagmorgen (9:00 – 12:00). Daarnaast willen we als proef beginnen met de verkoop op zaterdagmorgen (9:00 – 12:00) voor mensen die niet op vrijdagmorgen kunnen op de eerste zaterdagen van augustus en september. (Met dank aan de fam. Spek!!)

Na afloop van deze 2 zaterdagen beslissen we of we hiermee doorgaan.

Het inleveren van oude metalen en spullen voor de verkoop is nog steeds mogelijk als het hek bij Spek open is en we komen het ook nog steeds ophalen als u niet in staat bent om de spullen bij Spek te brengen. (via 06 22 95 43 94 of 06 46 22 62 72 ).

We verzoeken u met klem om grote banken en kasten uitsluitend zelf bij Spek te brengen na telefonisch overleg met een van bovengenoemde nummers.

Rommelmarktcommissie.