• Dit event is voorbij.

Rommelmarkt

juni 1 @ 09:00 - 14:00

ROMMELMARKT AMEIDE – 1 juni 2019

Op DV zaterdag 1 juni zullen, naar verwachting, ook dit jaar weer duizenden bezoekers uit de hele streek naar Ameide trekken voor de jaarlijkse rommelmarkt van de N.H. Kerk Ameide-Tienhoven. De rommelmarkt, waarvan de opbrengst voor de kerk is, start om precies 9.00 uur. De markt staat bekend om de grote diversiteit en prima sortering. In en rond het restaurant is gezelligheid en allerlei lekkers, zoals oliebollen, haring, hamburgers, koffie en limonade, te vinden.

De verkoop bij opbod begint om 10.00 uur.

Voor de jeugd is er een grabbelton.

Voor de laatste ontwikkelingen zie: https://www.facebook.com/rommelmarktameidetienhoven/

Zie ook de huis-aan huis folder  met informatie over de markt.

Liever alleen een plattegrondje ? Klik dan hier

De trekking van de grote loterij is om 13.30 uur.

Om 14.00 uur is de sluiting van de rommelmarkt.

Speciaal voor de bezoekers van de ‘overkant’ (van de Lek) vaart het pontje vanaf 08.30 u.

Lekker ‘snuffelen’ in overladen kraam.

Vol interesse wordt het opbod gevolgd.

INZAMELING / MATERIAAL INNAME DAG

DV zaterdag 11 mei van 09.00 uur tot 12.00 uur
Dit jaar is er geen huis-aan-huis ophaaldag maar een materiaal/goederen inname dag.
Als gevolg van strengere regelgeving betreffende afvalscheiding vanuit Waardlanden en de kosten hiervan, zijn wij genoodzaakt dit beleid te volgen. Daarom zal bij het in ontvangst nemen van de goederen door de medewerkers gecontroleerd worden of de materialen/goederen verkoopbaar zijn. Toch hopen we u zaterdag 11 mei te verwelkomen met de goederen die wilt afstaan.
Materialen/goederen zijn in te leveren bij familie Spek Hogewaard 2
Lukt het niet om op zaterdag 11 mei de spullen te brengen bel dan – alleen op 11 mei tussen 9:00 en 12:00 – 06 46 22 62 72. Dan komen we even langs om het op te halen.

Daarnaast kun u het hele jaar iedere vrijdagochtend tussen 9:00 en 12:00 uw spullen afgeven bij de boerderij van de familie Spek aan de Hogewaard. Ook uw oud papier en metalen (oud ijzer) kunt u hier dan inleveren.

U kunt ook Jan Veen (0183 601757) of Bert den Braven (0183 602084) bellen zodat we uw spullen bij u in Ameide en Tienhoven komen ophalen

Commissie

De rommelmarktcommissie die de markt voorbereidt bestaat uit 25 enthousiaste leden die allen lid zijn van de Hervormde Gemeente Ameide – Tienhoven. Op de marktdag zelf komen hier nog eens ruim 100 actievelingen bij van alle leeftijden.

De rommelmarkt wordt al meer dan 25 jaar georganiseerd en de opbrengst is steeds bestemd voor de accommodatie voor het Gemeente-opbouw-werk van de Hervormde Gemeente van Ameide en Tienhoven

Het is niet mogelijk om kramen te huren op deze markt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact met ons op per email: oudsten@wxs.nl

Datum:
juni 1