We zijn erg blij dat het weer kan: op 28 mei (van 9.00 uur ’s ochtends tot 14.00 uur ‘s middags) vindt de jaarlijkse rommelmarkt van onze gemeente plaats in het centrum van Ameide! Er zijn vele handen nodig om de rommelmarkt mogelijk te maken, bijvoorbeeld bij het opbouwen van de kramen en het verkopen van de spullen en versnaperingen. We rekenen daarom op uw en jouw hulp! Vrijwilligers kunnen zich melden bij Jan den Oudsten (oudsten@wxs.nl; 06 46 22 62 72). Daarnaast zijn we op zoek naar baktalenten. Bakkers hoeven zich niet op te geven, maar kunnen de gebakken cakes op vrijdag 27 mei inleveren bij ‘t Jot.  Let op: vanwege de grote hoeveelheid aan spullen in opslag organiseren wij dit jaar geen ophaaldag. Heeft u mooie spullen staan voor de rommelmarkt? Deze kunt u inleveren bij de rommelmarktschuur (Hogewaard 2). Voor grote of zware spullen kunt u telefonisch een ophaalafspraak maken met Jan den Oudsten.
Oude metalen zijn ook nog steeds erg welkom!

 

 

 

 

De volgende rommelmarkt is op D.V. zaterdag 28 mei 2022.

(altijd de zaterdag na Hemelvaart)

 

Het is alle dagen behalve op zondag mogelijk om spullen te brengen in de rommelmarktschuur bij de boerderij van de fam. Spek op de Hogewaard 2.

Via het pad aan de linkerkant van de boerderij ziet u aan uw rechterhand de rommelmarktschuur. Links van de grote deuren is een schuurtje wat altijd open is en waar de spullen neergezet kunnen worden.

(In hetzelfde schuurtje is ook het Dorcas depot)

Wilt u, op welk moment van het jaar dan ook, spullen kwijt aan de rommelmarkt en is het te veel of te zwaar om het te brengen, bel dan één van onderstaande mensen en ze komen zo snel mogelijk langs om het op te halen.
Bert den Braven Tel: (0183) 602084
Jan den Oudsten Tel: 0646226272

U kunt ook uw oude metalen (ijzer, lood, aluminium, rvs, zink, koper etc. ) brengen in bovengenoemde schuur en we komen het ook graag bij u ophalen.

De rommelmarktschuur is iedere vrijdagmorgen en op de eerste zaterdagmorgen van de maand open voor de verkoop van 9:00 – 12:00.
(Op Groede Vrijdag zijn we gesloten)

We zijn ook te vinden op marktplaats (zoek op dst ameide).  (https://www.marktplaats.nl/q/dst+ameide/)

Bezoek ook onze facebookpagina voor het laatste nieuws en veel foto’s en filmpjes: https://www.facebook.com/rommelmarktameidetienhoven

De opbrengst is bestemd voor de hervormde gemeente Ameide – Tienhoven.