Aanstelling van Florin als oudste.

 

Hallo allemaal.

Zaterdag  30 januari hebben we weer  een vrouwendag in de kerk,  zondag  is mijn inwijding,  ze wijden mij als oudste. Als oudste heb je meer rechten, ik kan de taken van de voorganger overnemen als hij er niet is. Inzegening betekent dat ze je de handen opleggen om je te zegenen, en je aan te stellen voor speciale taken. Na 3 jaar hebben ze gezien dat ze me kunnen vertrouwen.  Dorin wilde dit al eerder doen…maar bureaucratie is overal.

Willen jullie voor mij en Ruth bidden, de bediening wordt zwaarder en zwaarder.. we hebben meer geduld met mensen nodig.  Soms wil ik met alle andere dingen stoppen en me alleen op de geestelijke dingen concentreren…maar ik kan het niet als ik zoveel  nood om me heen zie. Maar het ergste is als sommige mensen ,waar je het niet van verwacht, klagen en ruïneren wat je probeert op te bouwen.