Voedselpakketten uitgedeeld in Copaceni

23-12-2015

Beste Addy

Ik stuur je wat foto’s  van de voedselpakketten. Vanmorgen om 8 uur ben ik naar Ramnicu Valcea vertrokken om alles te kopen, om 2 uur was ik weer terug en om half 4 ben ik met de distributie begonnen. Van 6-8 uur moest ik kerstliederen oefenen met de jeugd, daarna ben ik verder gegaan met de distributie. Rond 10 uur in de avond was ik weer thuis. Het was een lange drukke dag. Ik heb nog €25 over, maar morgen wil ik in het bejaardenhuis nog mensen bezoeken en gelijk nog wat fruit brengen. Ik moet morgen ook nog even naar de monteur toe want ik heb wat problemen met de bus, dus ik hoop dat ik in staat ben om deze week nog naar de bejaarden te gaan. Ik heb de rekeningen, die stuur ik je morgen, want die moet ik nog scannen, ik stuur je dan ook de foto’s. Het was erg veel voedsel, en heel erg zwaar. We hebben ongeveer 60 pakketten gemaakt, 50 voor jongeren en volwassenen die naar de kerk komen, en een paar voor mensen die niet zo vaak komen omdat ze te ver weg wonen of ziek zijn. We waren met een klein team, maar erg productief. Nicu en Costel  hebben de hele dag geholpen. Ik ben erg benieuwd naar de reacties, ik weet dat sommige mensen commentaar zullen hebben. We hebben olie, suiker, rijst, salami,  tomatenpasta, spaghetti, paté, chocola, sinaasappels, brood, afwasmiddel, wasmiddel, specerijen, margarine, wafels, meel, en snoepjes in de pakketten  gedaan. Die waren verschillend afhankelijk hoe groot de families zijn. Ik wil graag iedereen bedanken voor alle hulp. Nu ga ik slapen dan hoop ik je morgen de rekeningen te kunnen sturen.

 

Florin.

25-12-2015

Beste Addy,

Vandaag heb ik mijn familie en een paar jongeren meegenomen naar het bejaardenhuis, we hebben een paar kerstliederen gezongen en fruit uitgedeeld. Sommige mensen huilden en iedereen was blij dat wij er waren om hen te ontmoeten.

 

Beste Addy

Vandaag hadden we meer als 80 mensen in de kerk, volwassenen en kinderen.

We hadden een goede en gezegende tijd.
Florin

 

Beste vrienden.
We wensen jullie veel zegeningen van onze God, dat het een prachtige tijd mag zijn waarin we Zijn komst vieren. Dat God jullie zal zegenen, en kracht geven om ook in het nieuwe jaar voor Hem en voor Zijn glorie te werken

Met liefde van de familie, Guguianu
Florin, Rut, Lidia, Stefan, Filip and Beni

 

 

 

Foto,s bekijken: klik dan hier