Stichting Maatje Vijfheerenlanden zoekt maatjes

De Stichting Maatje Vijfheerenlanden helpt inwoners uit Vijfheerenlanden met het oplossen van financiële problemen en/of administratie. Iedereen kan in financiële problemen terecht komen. Denk aan verlies van werk en dus inkomen of ziekte of overlijden van een partner. Echtscheiding of faillissement van een onderneming. Het kan iedereen treffen en dan is hulp een grote uitkomst om uit de problemen te komen. Vanwege uitbreiding van de activiteiten richting Leerdam maar ook vanwege toename van het aantal hulpvragen in de kernen Vianen en Zederik hebben wij dringend maatjes nodig.

Ben jij bereid een driedaagse cursus te volgen. Kan je goed omgaan met een computer en met name de programma’s Excel en Word. Heb jij enkele uurtjes per week vrij om jouw medemens te helpen, dan kunnen wij jou heel goed gebruiken. Je wordt heel goed uitgerust en daarnaast staat een team van coördinatoren klaar om jou terzijde te staan als dat nodig is.

Je moet wel om kunnen gaan met teleurstellingen want niet alle hulpvragen kunnen wij tot een goed eind brengen, maar heel veel hulpvragers zijn blij met de hulp die wij hen bieden.

Wil jij nadere informatie. Stuur een email naar coordinatorjohan@maatjevijfheerenlanden.nl of neem telefonisch contact op met Johan van Oort tel. 06-51422544.

Door op onderstaande link link te klikken kunt u/jij alvast wat meer informatie vinden.

Folder Maatjes