Van de kerkrentmeesters

Het is een onzekere tijd voor veel mensen in Nederland. Dit is ook voelbaar bij u/jou thuis maar het raakt ook onze kerkelijke structuur. De inflatie en de stijgende energiekosten maken dat ook onze gemeente hiervan de nodige hinder gaat ondervinden. Vanaf komend jaar gaat de energierekening fors omhoog. Dit heeft gevolgen voor onze financiele huishouding. Voor een klein deel kunnen wij met onze kosten meeliften op het prijsplafond maar wij willen ook een beroep op u/jou doen.

In zowel november als in december ontvangen alle huishoudens een vergoeding van 190 euro per maand voor de gestegen energiekosten. Er zijn mensen die het heel hard nodig hebben, voor andere mensen is deze vergoeding minder belangrijk. En misschien kunt u/jij het geld van de energiecompensatie zelfs helemaal missen?

Wij willen u/jou dan indringend vragen deze energietoeslag als gift voor de kerk te doneren. Wij zouden er enorm mee geholpen worden om alvast een buffer aan te leggen voor de komende maanden. Want het gaat onze kerkdeur niet voorbij.

U kunt de gift doneren door het bedrag, of een deel van het bedrag op ons rekeningnummer te storten. Deze gegevens staan op de website en zullen wij ook vermelden in de aankomende Zaaier.

Als u/jij hier verder vragen over hebt of meer uitleg of informatie voor nodig hebt spreek dan één van de  kerkrentmeesters hier op aan. Op voorhand zijn wij u/jou enorm dankbaar voor dit eventuele gebaar. Onze hartelijke dank voor het meedenken en geven.