IZB collecte 7-7-2024 voor Familiehuis Schollevaar

‘Een plek waar we samen het geloof in Jezus Christus delen én uitdelen’. Zo omschrijft pionier Johan van der Klooster zijn pioniersplek in Capelle aan den IJssel. In Familiehuis Schollevaar in de gelijknamige wijk kun je eten, knutselen, een spelletje doen. En als je zit met (geloofs)vragen, kun je die natuurlijk op tafel leggen.

De pioniersplek is het resultaat van de samenwerking tussen de Christelijke Gereformeerde Kerk van Rotterdam-Oost en de Hervormde Gemeente Schollevaar. Het aangaan en versterken van relaties met wijkbewoners staat hoog op de agenda. Dat gebeurt onder meer met een maaltijd in de Sjalomschool, elke laatste zondag van de maand. Daar mag iedereen aanschuiven. Behalve uiteraard eten is er een Bijbelverhaal, waar de aanwezigen creatief mee aan de slag gaan. Veel bezoekers zijn inmiddels tot de ‘familie’ gaan behoren. Zoals Chantal, een moeder die al jaren met haar twee dochters komt. ‘Heel mooi dat iedereen gewoon mee kan doen’.

Wij kunnen ons missionaire werk niet doen zonder uw gebed en financiële steun. Mogen wij op u rekenen? Hartelijk dank! U kunt uw gift ook overmaken op IBAN NL 26 RABO 0302 2061 91 t.n.v. IZB, Amersfoort, onder vermelding van ‘Familiehuis Schollevaar’