De Herberg ontvangt weer gasten

Na weken van pastorale zorg op afstand, gingen de deuren van Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg op 15 juni weer open voor gasten. Ze maken gebruik van het herstelprogramma.

Er is hard gewerkt om binnen de richtlijnen van het RIVM en de noodverordening van de veiligheidsregio een programma te maken. Gelukkig beschikken we over twee gebouwen, die we intensief gebruiken om te voldoen aan de anderhalve-meter-maatregel.

Zoals vanouds staat liefdevolle aandacht en de pastorale begeleiding centraal. Ook het vertrouwde dagprogramma met bijbelkring, themaochtend en creativiteit wordt aangeboden. En natuurlijk is er tijd om op het terras te zitten, te wandelen of te fietsen in de prachtige omgeving.

Het herstelprogramma houdt in dat een groep gasten op maandag komt en een kleine drie weken blijft. Voor iedereen is de lengte van het verblijf gelijk.

Veel mensen verlangen naar een plek om tot rust te komen en nieuwe moed en perspectief te ontvangen. Een andere omgeving, geen verantwoordelijkheden, een open Bijbel, gesprekken van hart tot hart en veel in de buitenlucht zijn doet goed. www.pdcdeherberg.nl of 026-3342225