Een luisterend oor of verfrissende wandeling

We zitten ondertussen alweer enkele weken in de tweede Coronagolf. Het aantal ziekenhuisopnames zijn weer ontzettend gestegen en nieuwe beperkingen zijn opgelegd.
Door deze nieuwe beperkingen en maatregelen wordt iedereen opnieuw getroffen. 
 
 
Omdat er zeker als jongere in deze tijd veel op je af kunt komen en er zoveel onzeker lijkt, kan het zijn dat het je even te veel wordt. Daarom willen we er juist ook nu als jeugdpastors voor je zijn.  
Want vriendschappen onderhouden en elkaar op school beperkt ontmoeten doet gewoon iets met je. Je wereld is opeens een stuk kleiner, misschien heb je zelf in thuisquarentaine  gezeten of zijn er vrienden of familieleden die ernstig ziek zijn in deze Coronacrisis.  
Ben jij of ken jij die jongere die behoefte heeft aan een praatje of wandeling op gepaste afstand? Stuur dan een mailtje naar A10jeugdraad@gmail.com of bel/app met Jaco Heikoop. (06-57598163) 
 
Heeft u als oudere behoefte aan een gesprek, dan zijn onze kerkelijk werker Rick van Elk en dominee van Trigt voor u beschikbaar. U kunt ds. J. C. van Trigt bereiken via jcvtrigt@gmail.com en 0183-701109 of Rick van Elk via fjmvanelk@gmail.com en 06 23404735.