Reis Copăceni 2023

In de zomer van de 2023 willen we weer op bezoek gaan in Copăceni. Het hoofddoel van deze reis is tijd doorbrengen met onze zustergemeente en elkaar te bemoedigen. Daarnaast hebben we Florin gevraagd of we nog iets praktisch kunnen betekenen. Florin gaf aan dat hij graag een hek wil hebben aan de zijkant van het kerkterrein tegen de straathonden. Daarnaast zijn er veel ouderen in Copăceni die het fysiek en financieel moeilijk hebben (veel ouderen hebben geen pensioen/AOW). Er zijn genoeg klusjes waarmee we hen kunnen ondersteunen.

Ook is er altijd de mogelijkheid voor sport en spel met de jeugd.

De reis zal plaatsvinden in de periode van 10 t/m 22 juli (inclusief reisdagen). Indien deze periode voor meerdere geïnteresseerden niet uitkomt, zou de reis ook nog verplaatst kunnen worden naar het najaar.
De reis van/naar Copăceni kan zowel met de auto als met het vliegtuig. Dit is afhankelijk van de wensen van de groep. Wanneer de reis met de auto zou plaatsvinden, zal er gedacht moeten worden aan 2 dagen voor de heenweg, en 3 dagen voor de terugweg. Met het vliegtuig gaat het uiteraard sneller.

Een grove schatting qua kosten is €400 per persoon: €300 voor de reis en €100 voor het verblijf. Daarnaast zal er ook nog geld nodig zijn voor het kluswerk. Dit geld willen we inzamelen door middel van een actie. In 2016, was één actie voldoende. We hopen dat dit ook dit jaar het geval is. Indien de groep liever geen actie organiseert, kan het geld ook zelf ingelegd worden.

Voor meer informatie kunnen jullie terecht bij Addy Versluis (0642376323 / addyversluis@gmail.com) of Ben Sloof (0642606663 / benfsloof@gmail.com)