Doopkring gaat donderdag 27 mei van start

Voor alle ouders die in de afgelopen 3-4 jaar een kindje hebben laten dopen start op donderdag 27 mei een nieuwe doopkring.

Door de doop worden we ingedoopt in het Lichaam van Christus en zijn we eigendom van de gekruisigde en opgestane Heer en Redder, Jezus. Je mag als ouders je kind(eren) in en vanuit die waarheid opvoeden. De ervaring leert dat dat strijd oplevert, geestelijke strijd. De samenleving waarin wij leven ademt zelfbeschikking, genot en het belang van eigen innerlijke kracht. En ons eigen hart wil er ook niet zomaar aan geloven dat we beter af zijn bij Jezus Christus. Daar weet je als gelovige ouders zelf ook van. Hoe belangrijk is het dan om elkaar als (gelovige) ouders te steunen bij de opvoeding van de kinderen! Aan de hand van speciaal daarvoor ontwikkelde boekjes komen allerlei onderwerpen aan bod. Samen sta je sterker.

Praktisch
De eerste avond staat gepland op donderdag 27 mei en zal vooralsnog online plaatsvinden. Aanvang is 20.00 uur. De avond wordt geleid door onze dominee en kerkelijk werker.

Aanmelden
In verband met de voorbereidingen en de coronamaatregelen is aanmelden noodzakelijk. Dat kan door een mailtje of appje te sturen naar Rick van Elk (fjmvanelk@gmail.com, 06-23404735). Ook als je onverhoopt geen uitnodiging hebt gezien, ben je welkom om aan te melden.