Bewegen, bewonderen en bezinnen

Wandelen is goed voor je. Gasten van de Herberg worden gestimuleerd om de prachtige omgeving van de Pietersberg te verkennen. Ze genieten van de monumentale bomen, de sprengbeken met watervalletjes en de uiterwaarden met schitterende wolkenluchten aan de Neder-Rijn.

Een wandeling is een goed middel om het hoofd leeg te maken, maar kan ook gebruikt worden om eens wat dieper over het (geloofs)leven na te denken. Met het oog op dat laatste zijn er  retraitewandelingen gemaakt; korte wandelingen met teksten en vragen die tot bezinning leiden.

Om die wandelingen voor een groter publiek toegankelijk te maken, verschijnt er in mei een boekje met vier wandelingen. Alle wandelingen beginnen op het terrein van de Herberg waar vanaf 1 juni van maandag tot zaterdag (9.30 – 16.00 uur) koffie-to-go verkrijgbaar is.

Hebt u belangstelling voor het boekje (in een cadeaudoos met nog wat andere presentjes) dan kunt u contact opnemen met de Herberg. Kosten: 10 euro exclusief porto. Zie ook www.pdcdeherberg.nl. Bestellen: info@pdcdeherberg.nl