8 mei Israel avond in De Hoven

Op maandag 8 mei 2023 is er, in De Hoven, een Israël-avond met spreker ds. Kees van Velzen. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Jeremia 31: Waarom Gods trouw aan Israël zo belangrijk is. De bijeenkomst vindt plaats in De Hoven, J.W. van Puttestraat 83, 4233 EK Ameide. Aanvang om 20:00 uur, de koffie staat klaar om 19.45 u.

We leven in bijzondere tijden, waarin profetieën uit oude tijden in vervulling gaan. Het duidelijkst zien we dat in de terugkeer van het volk Israël naar het land. Waarom keren ze terug en wat betekent dat voor ons? In Jeremia 31 is er een speciale oproep voor ons. Geven we hieraan gehoor?

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Lees hier meer over Ds. van Velzenhttps://www.christenenvoorisrael.nl/sprekers/ds-kees-van-velzen

Er zal ook een verkooptafel met Israëlproducten aanwezig zijn.